Bli frivillig/bistå?

Hva kan nettopp du gjøre for de hjemløse dyrene?

De fleste i dag har et travelt liv med jobb, familie og fritidsaktiviteter. Men er det ikke slik at alt handler om prioriteringer? Og hvis alle gjør litt, blir det til sammen ganske mye?
Vi ønsker at alle som besøker siden vår tenker gjennom hva nettopp du kan gjøre. Det er så mange måter å bidra på. Nedenfor vil vil liste opp noe av det vi trenger hjelp til.
Send oss en mail til hjelpdyrene@gmail.com hvis du kan tenke deg å bidra med noe.

1. Fosterhjem eller beredskapshjem for en kortere eller lengre periode. Vi er i akutt mangel av fosterhjem og ber alle dyrevenner om å vurdere om dere har mulighet til å gi en hjemløs katt en hjelpende hånd fram til den kan adopteres videre. (se pkt. hva det vil si å være fosterhjem)

2. Være med å se til feller som blir satt ut for å fange inn hjemløse katter. Disse kattene blir blant annet tatt inn for helsesjekk, kastrering, id-chip m.m. Vi trenger folk som kan være med et par timer en kveld innimellom for å sjekke fellen. En felle skal aldri stå lenge uten tilsyn og vi trenger ofte flere øyne for å være med å sjekke om kattene vi ønsker å fange inn har gått i fella.

3. Økonomisk støtte i form av gave til
– kt.nr: 3000 28 65579. Obs! Gaver mellom 500 og 12 000 kroner per år gir skattefradrag hvis du ønsker det.

Myndighetene har sett at frivillig virksomhet er viktig og har villet stimulere givergleden. Dyrebeskyttelsen Norge Flekkefjord er godkjent som frivillig organisasjon. De som gir gaver til DN Flekkefjord, kan trekke fra gaven i skattepliktig inntekt. Fradraget fungerer i skatteoppgjøret på samme måte som fradraget for renteutgifter. Det innebærer at skatten blir redusert med 28% av gavens verdi. Er eksempelvis samlede gaver i løpet av et år 6 000 kroner, blir skatten redusert med 1 680 kroner, og egentlig betaler du derfor bare 4 320 kroner. Vær oppmerksom på at for å få fradrag, må gaver til sammen være minst kr 500 i løpet av et år, og det maksimale man kan gi i denne ordningen er 12.000
NB! DN Flekkefjord er pliktig til å sende en årsoppgave til ligningsmyndighetene over hvor mye hver har gitt. Ønsker du å få skattefradrag, må du derfor huske å føre på personnummeret og full adresse på innbetalingen!

Sende DNN til 2160 og støtt oss automatisk med kr. 200,-

Grasrotandel nummer: Ta med deg organisasjonsnummeret vårt (999 304 923) og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og si at du ønsker å gi din grasrotandel til oss..
Eller:
send SMS: GRASROTANDELEN+ 999 304 923 til 2020 (tjenesten er gratis)

4. Bake kake eller andre bakevarer til stand eller basar.

5. Strikke, hekle eller på annen måte lage hjemmelagede gevinster. Det er så mange flinke folk der ute og vi setter utrolig stor pris på de som tar seg bryet med å lage produkter til oss.

6. Bidra med gevinster på andre måter: Om du ønsker å donere en gjenstand eller noe som vi kan lodde ut så er ingenting for lite og ingenting for stort.

7. Stå på stand hvor vi deler ut informasjonsmateriale, selger lodd, kaker og kaffe blant annet. Som frivillige står man alltid sammen med en eller flere fra styret, aldri alene.