Anastasia <3 ble værende i sitt fosterhjem

Sent på høsten 2015 fikk vi inn flere meldinger fra forbipasserende til en bensinstasjon i distriktet. Det ble meldt fra om tre-fire katter, blant annet kattunger som løp rundt blant trafikk og kunder og levde av boller og pølserester. Dette syntes vi ikke var bra og etter å ha avklart at vi hadde midlertidige hjem til disse tre-fire gikk vi i gang med innfanging. Det viste seg å være åtte katter som gikk i fella nærmest på samlebånd over to dager. Redde og sky, men friske og raske og utrolig pene, alle som en.
En av disse skjønnhetene var Anastasia. Eller Store pus som fostermor kaller henne fordi hun ble plassert i fosterhjem sammen med en bitteliten kattunge. Hun har gått fra å gjemme seg bak sofaen til å bli en kosete frøken som vandrer etter fostermor uansett hvor hun går. Det bor to andre katter i samme hjem og til å begynne med var det litt ugrei stemning, men det gikk seg (som det stort sett alltid gjør) til og hun trives nå med sine nye venner. Det bor også barn i huset og det går også fint. Aller best trives hun fortsatt når det er stille i huset og kommer det fremmede blir hun noe nervøs, men hun gjør stadig framgang og fortjener veldig å finne et hjem for hun kan slå seg til ro for god .
Anastasia er født vår/sommer 2015 og har i skrivende stund ikke passert året enda. Hun har god helse og en nydelig sjattering i pelsen. Vil du vite mer om Anastasia så ta kontakt på hjelpdyrene@gmail.com

 

anast12631522_580055068815054_8424413149343195530_n