Angel har flyttet til varig hjem

NYDELIGE, LILLE ANGEL VIL GJERNE FINNE SITT EGET, VARIGE HJEM!

Angel ble født i sommer og kom til oss som kattunge, sammen med sine søsken. Hun er ei nydelig jente med noen spesielle øyne. Hennes midlertidige hjem beskriver henne som en pus som er veldig glad i kos og maler lett. Hun har en herlig og spesiell personlighet. Hun har blitt veldig god venn med de andre kattene og elsker å leke. Angel er veldig, veldig snill av seg, elsker å sitte i fanget og få kos og hun koser gjerne tilbake. Fosterhjemmet er klare på at de som åpner hjemmet sitt for henne, er svært heldige!

Hennes nye hjem må være forberedt på at hun enda er litt sjenert av seg, men hun gjør hele tiden fremskritt.  Hun knytter seg til de menneskene hun bor med, men er skeptisk til fremmede og trekker seg da gjerne unna. Ellers reagerer hun på brå bevegelser, så hun må få komme til et voksent og rolig hjem, gjerne som har katt fra før eller kan tenke seg å adoptere to katter sammen.

Angel blir levert ferdig helsesjekket, sterilisert, vaksinert, chippet, øretatovert og har fått ormekurer. Vi er en frivillig organisasjon og får ingen form for statlig eller kommunal støtte. Alle midler må vi derfor samle inn selv. For å dekke en liten del av bl.a veterinærutgiftene vi har på hver katt, tar vi et omplasseringsgebyr på 1000,- pr katt og 1500,- totalt om man adopterer to katter samtidig fra oss.

Ønsker du å vite mer om Angel og/eller det å adoptere en pus fra oss, ta mer enn gjerne uforpliktende kontakt med oss! 🙂

KORTE FAKTA

Navn: Angel

Kjønn: Female

E-post kontakt: m_skailand@hotmail.com


Om adopsjonen