Bobby

BOBBY HAR NÅ FLYTTET TIL ET VARIG HJEM <3 Vi ønsker de alt godt!!
» Bobby er en herlig ung gutt på ca 1 år, med en nydelig pels. Han fikk dessverre en litt tøff start på livet. Han er født ute og levde sine første måneder som hjemløs utenfor et aldershjem. Der fikk han mat av beboere, så han har til en viss grad vært vant til mennesker. I høst/tidlig vinter var det kvelder med flere minusgrader, surt og kaldt. Han har derfor litt frostskader på det ene øret, men er ellers en frisk og fin pus som er helsesjekket, kastrert, vaksinert, chippet, øretatovert og har fått ormekurer.
Bobby elsker å sitte i vinduet og nyte varmen fra sola som skinner igjennom <3 Han kan sitte på sofaen og observere hva som skjer rundt han, men han er enda sjenert og skeptisk av seg. Det vil litt etter litt gå seg mer til, men du som overtar Bobby må være et voksent og rolig hjem og kunne gi ham tid og tålmodighet. Det er et stort pluss om du har katt fra før eller kan tenke deg å adoptere en venn sammen med Bobby. Han stortrives nemlig sammen med de andre kattene som bor i fosterhjemmet og leker mye sammen med de. Han er renslig av seg og går kun på kattedoen.
Bobby vil bli adoptert vederlagsfritt (uten kostnader). Vi er svært opptatt av at han skal få komme til et rolig, trygt og tålmodig hjem der han kan få lov til å bruke den tiden han har behov for. Han som alle andre, fortjener virkelig å få oppleve det å ha sitt eget trygge hjem <3
Han vil være deg evig takknemlig, så har du plass til en firbeint venn som Bobby, eller vurderer å adoptere, ta svært gjerne uforpliktende kontakt med oss.»

KORTE FAKTA

Navn: Bobby

Alder: 1 år

Kjønn: Male

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen