Cinderella slapp å flytte til nytt hjem

Nydelige Cinderella ble meldt inn til oss etter at hun hadde dukket opp hos ei dame på Moi. Før hun rakk å flytte videre fikk hun bli værende hos hun som fant henne.
Det gleder oss hver gang det løser seg og Cinderella ønskes alt godt.

 

 

 

 

Vi ble for en tid tilbake kontaktet av en dame på Moi som hadde kommet over en katt. Hun hadde undersøkt om det var noen i nabolaget som kjente den, men ingen visste noenting. Som forventet dukket ikke eier opp etter at vi la ut informasjon på våre sider. Cinderella oppholder seg nå midlertidig hos en dyrevenn, men hun kan ikke bli værende der, da hun må holdes inne ettersom hjemmet ligger rett ved en svært trafikkert vei. Cinderella er stilig frøken som vet hva hun vil og hun trives ikke som innekatt. Det er derfor viktig at hun får komme til et hjem hvor hun få være både inne og ute.
Cinderella elsker kos, men vi antar at hun har levd store deler av sitt korte liv utendørs uten å være rundt mennesker for hun er fortsatt litt skeptisk. Det vet vi selvsagt at vil gå seg til og blir hun trygg på deg har du en venn for livet. Hun som har henne nå antar at hun er rundt seks eller syv måneder.

Cinderella vil bli helsesjekket, vaksinert, få ormekur, id-merke og chip. I tillegg vil hun være sterilisert før hun flytter til nytt hjem. For å dekke inn noen av de utgiftene vi har så tar vi et omplasseringsgebyr på kr. 1000,-

 

cinderellaunnamed (1)