Levis (dessverre savnet fra hjemmet sitt!)

Da ble det endelig Levis sin tur til å flytte til drømmehjemmet! Han har allerede siden igår, funnet seg godt til rette og vi ønsker pus og eier mange fine år sammen! Sender også en stoooor takk til fosterhjemmet som har tatt seg så godt av Levis!
«Levis er en nydelig guttepus som skal ha gått ute som hjemløs og blitt matet jevnlig. Da de som gav mat flyttet, ble Levis gående ute alene og mjaue. En annen dyrevenn forbarmet seg over ham, fortsatte matingen og forsøkte å ta ham inn så fort vinteren kom. Problemet var at i dette hjemmet bodde det allerede en katt og han var ikke villig til å la Levis få flytte inn, selv om Levis var vennlig og oppførte seg aldri så fint mot ham. Det ble forsøkt over lengre tid å få det til å fungere, men resultatet ble at Levis igjen måtte bli boende ute. Vi ble kontaktet og han har nå flyttet inn i et midlertidig hjem, der han storkoser seg.
Allerede etter få dager ble Levis beskrevet som verdens snilleste og roligste pus. Han er veldig bedagelig og trives godt i sofaen eller på fanget. Samtidig er han nysgjerrig på sine nye omgivelser og liker å oppholde seg rundt fosterfamilien. Han er veldig glad i kos, til og med to-åringen i huset får allerede gi ham mat og kos, så lenge han er rolig. Levis blir også vant til hund og spiser nå side om side med hunden i fosterhjemmet, selv om det enda kan være litt småskummelt. Annet er ikke å forvente etter så kort tid, fremskrittene er enorme..»
KORTE FAKTA

Navn: Levis

Kjønn: Male

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen