Nala

HURRA! Fosterhjemmet til Nala har blitt så glade i henne, at de ønsker å beholde henne <3 Vi gleder oss over at hun har fått sitt eget hjem og vi ønsker to- og firbeinte alt godt!

 

Tidligere skrevet om Nala:

» Nala er mor til kullet på fem, vi nylig la ut for adopsjon. Kattungene er klare for å flytte til nye hjem fra 26.11, da vil også Nala være klar for å flytte om et godt hjem dukker opp. Hun bor nå i et fosterhjem sammen med de små og to andre voksne katter.

Nala er ca 1,5 år gammel og er en tålmodig pus. Hun krever ikke stort av oppmerksomhet, men liker godt å bli klappet og kost med. Hun er rolig, men kan også få sine innfall der hun leker rundt på gulvet med alle sine små <3

Hun er enda litt forsiktig av seg, da hun ikke har bodd i fosterhjemmet mer enn noen få uker og i tillegg har alle kattungene å se etter, men blir mer og mer trygg for hver dag!

Nala vil bli helsesjekket, sterilisert,vaksinert, chippet (ID-merket), øretatovert og få ormekur før hun flytter til nytt hjem.

Har du spørsmål eller kan tenke deg å adoptere, send oss en uforpliktende mail (hjelpdyrene@gmail.com) eller ta kontakt i innboks, så får du raskt svar! »

 

KORTE FAKTA

Navn: Nala

Kjønn: Female

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen