Pippi ble værende i fosterhjemmet

Fosterhjemmet som hadde Pippi ble så knyttet til henne at de valgte å ha henne som sin for alltid katt og vi er veldig glad for det 🙂

 

 

Vi har inne et kull med kattunger som sårt ønsker seg og trenger varige hjem. De er født i slutten av juni 2014 og ble født som hjemløse. De var ikke store nøstene når de ble oppdaget i en hage. Først fikk vi melding om at to kattunger var observert sammen med mammaen. Antallet ble noe senere oppjustert til fem kattunger.. Når vi så begynte å ta de inn, viste det seg at det var et kull på hele seks kattunger! Heldigvis hadde vi et fosterhjem klart som gledelig åpnet hjemmet sitt for alle sammen, noe vi er utrolig takknemlige for..

En av de små, er søte Pippi.. Hun viste seg å være skipskatt, den eneste i kullet. Hun er kledelig sjenert når hun skal hilse på nye mennesker, men hun blir tryggere for hver dag som går og gjør store fremskitt. Mer info og flere bilder kommer!

Pippi vil bli sterilisert, chippet (ID-merket) og øretatovert når hun blir gammel nok, dette avtales nærmere ved en adopsjon. Før hun flytter til sitt nye hjem har hun fått ormekur.

Kunne du tenke deg å gi lille Pippi et godt og varig hjem eller har spørsmål, send oss gjerne en uforpliktende mail: hjelpdyrene@gmail.com

 

KORTE FAKTA

Navn: Pippi

Alder: juni 2014

Kjønn: Female

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen