RASMUS fant drømmehjemmet

Rasmus er en storsjarmør som er  klar for å finne seg et varig hjem <3

Han har gjort inntrykk på oss fordi han er en sånn type katt som viser at jobben vår er verdt det. Vi unner han et varig hjem av hele vårt hjerte.

I oktober 2016 tok vi inn en hjemløs og redd katt, ca 1 år gammel, som vi var heldige å finne plass til i et trygt og tålmodig fosterhjem.
Fostermor skriver:
«Rasmus trenger en tålmodig eier, som kan gi ham tid til å vinne tilliten hans. Han elsker å kose, bli klappet over hele ryggen og ut til haletippen.  Åååhh for en go’gutt han er.  Klø han gjerne under haka, og rundt hele hodet. Da maler han veldig høyt  Han prater veldig også, akkurat som om han har en samtale med meg. Ligger litt i fanget mitt, men det må vi trene litt mer på. Rasmus er veldig leken, og elsker pinner som beveger seg under et teppe osv. Eller at jeg leer pinnen rundt klorestativet.. 🙂 Han har en kjempefin personlighet, viser at han setter pris på meg og det han får av alt fra kos til godbiter»

Videre bør han være eneste dyr i huset og eventuelle barn av nye eiere bør være rundt 8+ ettersom han fortsatt er var for brå lyder og brå bevegelser.

Alle «våre» katter er helsesjekket, kastrert, chippet og vaksinert. For dette tar vi vanligvis et omplasseringsgebyr på kr. 1.000,- men i dette tilfellet vil pris kunne diskuteres. Rasmus oppfører seg eksemplarisk hos dyrlege og har til og med fått klippet klørne i våken tilstand, så denne karen har kommet en lang vei fra der han var og vi unner han virkelig alt godt

KORTE FAKTA

Navn: Rasmus

Alder: 1 år

Kjønn: Male

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen