Ruby

Ruby har nå flyttet til sitt forhåpentligvis siste og varige hjem. Vi ønsker Ruby og hennes nye, fine hjem alt godt <3

 

» HUSKER DU RUBY??

Herlige Ruby ble funnet i et hytteområde i Kvinesdal. Eier ble etterlyst uten hell, så hun fikk komme til et midlertidig hjem.
Der fant hun seg godt til rette og fostermor ble så glad i henne. Dessverre ble ikke Ruby akseptert av en annen katt i hjemmet og hun måtte derfor flytte. Vi har nå fått beskjed av Ruby sitt adoptivhjem at hun nok en gang må flytte, denne gangen på grunn av allergi. Vi synes det er så leit for Ruby sin del, at hun ikke har fått slå seg ordentlig til ro i et godt og varig hjem.. Ruby har blitt litt engstelig av seg, så vi ønsker at hun skal få komme til et rolig og tålmodig hjem <3 Har du kanskje et trygt og rolig hjem å gi Ruby?? Ta gjerne uforpliktende kontakt for mer informasjon.

Fostermor beskriver Ruby så fint:

Denne flotte jenta skulle jeg gjerne beholdt selv, men hunkatten min er ikke spesielt glad for å måtte dele hjem og matmor med nytt medlem.
Derfor håper jeg det kan finnes et hjem hvor hun kan bevege seg helt trygt og avslappet i uten å måtte være på vakt. Det fortjener hun. Går bra sammen med de andre dyrene i huset.
Ruby er en takknemlig katt som godt kan like kos. Litt forsiktig og usikker enda, men det skyldes nok husets katt som beskytter sitt revir.
Maler så fort hun får kos. Høyt og tydelig. Blir glad for å få lov til og ligge ved siden av og gjerne inntil matmor i sofa. Lener seg trygt inntil matmor når hun blir løftet opp. Vil gjerne gni haka si mot matmor si hake. Kan sugle litt når vi koser oss godt.
Kommer stort sett når hun blir ropt på. Ute som inne. Har en utrolig spenst og hurtighet i kroppen. Virker til ha en lett og lekende personlighet.»

KORTE FAKTA

Navn: Ruby

Kjønn: Female

E-post kontakt: hjelpdyrene@gmail.com


Om adopsjonen