Tassen har fått nytt hjem

Tassen fikk flytte til drømmehjemmet for en stund siden. Vi har ikke fått oppdatert siden vår før nå, men vi er så glad for at det løste seg og ønsker han alt godt.

 

 

» Hei dere!
Tassen heter jeg..
Jeg er, om jeg får si det selv, en artig liten krabat. Mitt fosterhjem har smeltet helt og sier hele tiden til meg at de som åpner hjemmet sitt for meg er heldige!
Jeg trives godt her jeg bor midlertidig, men jeg må innrømme at det var litt småskummelt den aller første dagen. Men så kom jo fostermor og la seg ned på gulvet for å leke med meg og da var det gjort.. jeg bare MÅTTE leke.. jeg elsker å leke 🙂
Jeg er kjempeglad i å få kos også og en liten pus som meg trenger å sove litt innimellom. Da får jeg sove på sofaen, tenk det.. Ikke helt hva jeg var vant til.. Jeg bodde nemlig mine første uker i en bakgård, sammen med mammaen min og mine 5 søsken.
Nå håper jeg bare at noen vil forelske seg i lille meg <3 »
Tassen er en herlig gutt som er glad i å få kos. Ellers er han aktiv og glad i lek og tar seg en blund innimellom som kattunger flest. Han er renslig og går i kassen.
I fosterhjemmet bor det to andre katter og Tassen søker gjerne kontakt med de. Han går godt sammen med den ene katten, men den andre bryr seg ikke så mye om Tassen.
Tassen er enda for liten til å bli kastrert, men vil bli det så fort han er stor nok. Dette gjøres det en avtale på i forbindelse med adopsjonen. Han vil bli helsesjekket, vaksinert, chippet (ID-merket) og få ormekur.
Ønsker du å vite mer om Tassen, ta uforpliktende kontakt med oss 🙂