FÅ DET GJORT- DUGNAD- DU KAN VINNE

BLI MED I TREKNING OM Å VINNE:

Dyrebeskyttelsen Norge Flekkefjord syns det er så bra at stadig flere i området tar ansvar ved å kastrere/sterilisere kattene sine👏🏽
Vi ønsker så gjerne at enda flere gjør det. Derfor vil vi få invitere dere med på en dugnad:
Kastrer/steriliser katten din hos en av dyrlegene «våre», ta bilde av kvitteringen og send den til oss i innboksen her på Facebook😄
Vi trekker en deltaker som får dekket hele regningen (ordinære priser)
Vilkår:
– Det holder å kastrere/sterilisere katten for å bli med i trekningen, men vi anbefaler på det aller sterkeste at du også får id-chip og vaksine på pus. Om den vi trekker ut har valgt id-chip og vaksine på pus i tillegg så dekker vi også det, mens om du velger kun kastrering/sterilisering er det det som blir dekket.
– ID-chip og vaksine uten samtidig kastrering/sterilisering gjelder ikke.
– Inngrepet må være utført hos enten Dyreklinikk Eli Ovedal ( 90 57 80 37 ) eller Flekkefjord Dyreklinikk (41 55 79 97) innen 25.09.16.
– Regningen må være spesifisert så opplys til dyrlegen når du bestiller at du er med på kampanjen «få det gjort»

Vi vet at veldig mange har tenkt lenge på å kastrere katten sin, men så får plutselig kattefrøkna mage eller hannkatten tar avsted på frierferd.
Det er ikke noe å nøle med. Katten bør veie to kilo før inngrepet. De trenger ikke å ha hatt et kull først, det er en begravd myte. Hannkattene blir som regel roligere og mer hjemmekjære. Hokattene får fred fra en viril nabokatt. P-piller er ikke å anbefale, det fører som regel til brystkreft. Og for hver katt du får gitt bort tar du et hjem fra en hjemløs katt. Skulle det vise seg i en utopisk framtid at det blir underskudd på kattunger, skal vi heller si fra..
👍🏼Få det gjort👍🏼

PS: kattunger må veie 2 kg før de kan bli kastrert/sterilisert (ca 16-17 uker gamle)

FÅ DET GJORT- KAMPANJE