Fosterhjem til katt søkes

Vi har fått inn et par meldinger om katter som burde vært tatt inn, men vi har per i dag ingen ledige fosterhjem.

Å være fosterhjem for Dyrebeskyttelsen Norge Flekkefjord (DN Flekkefjord) innebærer at du passer katten/kattene inntil et varig hjem melder seg.
Mat, sand og medisiner dekker vi, mens din jobb blir å gi katten trygghet og omsorg. 

De aller fleste kattene vi har hatt inne i fosterhjem blir raskt adoptert videre. Dersom du er redd for å si ja fordi du er redd for å bli sittende med ansvaret lenger enn du hadde tenkt, så er det mulig å si opp.
Vi pleier å avtale med fosterhjemmene at vi må ha beskjed en måned i forveien slik at vi har tid til å finne en annen løsning. Men det skjer så og si aldri at et fosterhjem har måttet si fra seg katten før et varig hjem har meldt sin interesse.

Framgangsmåte:
Du sender en mail til hjelpdyrene@gmail.com med informasjon om deg selv. Deretter ser vi om vi har noen katter på vent som kan passe inn akkurat hos deg.
(Noen katter er avhengig av at hjemmet har andre dyr som kan hjelpe til med sosialisering, andre er så trygge av natur at det ikke er nødvendig)
Når katten har vært hos dyrlege kommer vi med katten og det skrives kontrakt. Deretter sender du oss oppdatering på hvordan det går sammen med bilder som viser hvordan katten er i sitt rette element.
Bildet og historien til katten blir lagt ut for varig omplassering/adopsjon på hjemmesiden vår, Facebook og Finn.no
Vi hører gjerne fra deg 🙂