Hjemløse Willy

WillyDessverre opplever vi at ikke alt er rosenrødt i DN Flekkefjord!
Mange fikk kanskje med seg at vi etterlyste eieren til en pjuskete og ensom hvit og svart katt i Åna Sira… Ingen meldte seg, men vi ville hjelpe pus! Før vi i det heletatt hadde mulighet til å ta han inn for helsesjekk, var vi avhengige av å ha et fosterhjem klart.. Det var lettere sagt enn gjort, da vi dessverre er i stor mangel …på noen som melder seg til å åpne hjemmet sitt for dyrene! Men, noen fantastiske mennesker ønsket å hjelpe og katten som fikk navnet Willy, ble tatt med til dyrlegen. Willy ble bedøvet og er på bildet klar for en grundig undersøkelse. Det visste seg dessverre at han var alvorlig syk og ikke hadde klart seg så mye lengre. Han må ha gått rundt med enorme smerter, helt alene i verden! Det var ikke noe mer vi kunne gjøre for Willy, annet enn å la han få sovne inn… Han ble en av de mange der ute som aldri fikk oppleve det å være elsket i et trygt og godt hjem.. Hvil i fred tapre pus <3
For at vi skal ha mulighet til å redde flere dyr, er vi fullt og helt avhengige av fosterhjem, fordi vi ikke har noen andre plasser å ha dyrene. Vi har til enhver tid katter som går ute og venter på å komme inn, i mangel på nettopp fosterhjem, noe som er veldig trist.. Ikke minst er tiden for formering i full gang og da blir antallet hjemløse katter enda større, noe vi jobber for å forhindre! Alle kattene som går gjennom oss blir om de er friske, kastrert/sterilisert, chippet, vaksinert og får ormekur.. All behandlig for dyrene koster og vi er en frivillig organsisajon som ikke får noen form for offentlig pengestøtte. Det vil si at vi er avhengige av og evig takknemlige for at dyrevenner der ute ønsker å bidra i form av medlemskap, pengegaver, grasrotandelen v/tipping osv..
Du kan støtte oss så enkelt som å sende sms med kodeordet: <DNN> til 2160. Da bidrar du med 200 kr til DN Flekkefjord, hver eneste krone går direkte til dyrene i distriktet!
Har du spørsmål rundt det å være fosterhjem? Lurer du på om det kan være noe for deg? Send oss gjerne en UFORPLIKTENDE mail. (hjelpdyrene@gmail.com)
På forhånd tusen takk for støtten <3