Langt fra alt vi kommer bort i, får en lykkelig slutt.. Idag opplevde vi noe trist..

Langt fra alt vi kommer bort i, får en lykkelig slutt.. Idag opplevde vi noe trist..

Vi fikk for en liten stund siden, en henvendelse med spørsmål om å ta inn to hjemløse katter på Feda. Vi har som alltid, stor mangel på fosterhjem/adoptivhjem. Det betyr at det hele tiden går katter ute på vent. For tiden har vi både voksne og kattunger gående ute som så gjerne skulle hatt et midlertidig hjem å komme til. For en av disse er det nå for sent.. Det eneste vi kunne hjelpe med, var å la henne få sovne stille inn og slippe å lide mer..

I helga ble pus, som fikk navnet Lonely, observert når hun PRØVDE å få i seg mat. Det var mørkt og vanskelig å se, men det var tydelig at hun hadde store vansker med å spise og hakket med hodet som en fugl ned i matskåla. Munnen var åpen, kjeven ubevegelig og tunga hang ut. I går gikk hun heldigvis i fella og ble idag undersøkt av dyrlege. Det var et grusomt syn, vi velger derfor og ikke publisere bildet! Pus må ha hatt enorme smerter! Hun hadde et stygt brudd i kjeven og store deler av tunga var delt i to… Nå slipper hun all smerten, hvil i fred tapre Lonely <3

Livet som hjemløs er utrolig tøft, de har ingen de kan komme til for å få hjelp når de er syke eller skadet, noe som resulterer i at de kan gå lenge med store smerter, helt til den lille kroppen ikke orker å kjempe mer.. Vi ber dere alle om å holde øyne åpne, ser dere dyr som ser hjemløse, bortkomne, skadet og/eller syke ut, ikke nøl med å hjelpe eller kontakte oss for hjelp/råd!